Doradztwo technologiczne i jakościowe dla branży spożywczej
Warszawa Pokaż na mapie ›
Odświeżone: Czwartek, 07 Listopad, 2024 11:38
Szczegóły ogłoszenia
- Kategoria: Współpraca biznesowa
Opis oferty
DORADZTWO TECHNOLOGICZNE• Tworzenie nowych produktów
• Optymalizacja receptur
• Tworzenie alternatywnych receptur i rozwój łańcucha dostawców
• Opracowanie pełnej dokumentacji technologicznej
• Opracowanie specyfikacji wyrobów gotowych, surowców i opakowań
• Wybór i weryfikacja surowców, kwalifikacja dostawców
• Opracowanie procesów technologicznych
• Konwersja produkcji ze skali laboratoryjnej na przemysłową
• Wsparcie w rozwiązaniu problemów technologicznych
• Ocena składu i możliwości zastosowania składników w produktach
• Kompleksowe opracowanie i wdrożenia wyrobu gotowego na produkcji u klienta
• Przygotowanie paneli sensorycznych
• Pomoc w organizacji badań konsumenckich
• Pomoc w organizacji warsztatów kreatywnych
DORADZTWO PRODUKCYJNE
• Optymalizacja procesów produkcyjnych
• Projektowanie linii technologicznych
DORADZTWO W ZAKRESIE JAKOŚCI
• Pomoc w zastosowaniu rozwiązań zwiększających bezpieczeństwo żywności
• Pomoc w tworzeniu dokumentacji pod wymogi Inspekcji Sanitarnej
• Przeprowadzanie szkoleń z zakresu systemu BRC, IFS, IFS Global Markets Food, ISO 22000, HACCP
• Doradztwo w zakresie prawa żywnościowego
• Przygotowaniu pełnej dokumentacji BRC, IFS, IFS Global Markets Food, ISO 22000, HACCP
• Przygotowaniu do audytu certyfikującego BRC, IFS, IFS Global Markets Food, ISO 22000,HACCP
• Audyty wewnętrzne dostawców, producentów, zakładów spożywczych
ZNAKOWANIE PRODUKTÓW
• Tworzenie opisów na etykiety produktów (zgodnych z wymogami prawa) oraz ich weryfikacje
• Obliczanie wartości odżywczych
• Opracowanie treści etykiet żywności: oświadczeń żywieniowych, oświadczeń zdrowotnych, zwrotów typu „clean label”
• Weryfikacja zgodności materiałów marketingowych z przepisami prawa żywnościowego
• Pomoc w przystosowaniu etykiet produktów spożywczych do wymagań rozporządzenia nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
• Weryfikacja tematu zarządzania alergenami (m.in. zanieczyszczenia krzyżowe alergenami)
KONSULTACJE
• Konsultacje w zakresie technologii produkcji żywności
• Stworzenie schematów technologicznych.
• Pomoc w sporządzeniu wniosków o wydanie Wiążącej Informacji Stawkowej (kody CN)
Zapraszam na stronę: technologszukazlecenia.pl
tel. 723 - pokaż numer telefonu -
Sprawdź zainteresowanie tym ogłoszeniem
Wyświetlenia
Data dodania
Ostatnio widziany
Obserwujących
Wysłane zapytania
Odsłony telefonu
BW Food Consulting
Konto firmowe
Na Lento.pl od 26 gru 2016
Odpowiada szybko
Strona użytkownika
- Wypromuj ogłoszenie
- Zgłoś naruszenie
- Drukuj ulotkę
- Edytuj/usuń ogłoszenie
- Udostępnij ogłoszenie
- Dodaj na Facebook